Γιάννης Παπαδάκης, Η ηχώ της νεκρής ζώνης: οδοιπορικό στη διαιρεμένη Κύπρο, μτφρ. Έφη Γαβριήλ, Scripta, Αθήνα 2009, 373 σελ. - Σωτηρόπουλος Δημήτρης Α. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available