Αργύρης Πασσάς - Θοδωρής Τσέκος (επιμ.), Εθνική διοίκηση και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, Παπαζήσης, Αθήνα 2009, 635 σελ. - Λαδή Στέλλα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available