Έφη Γαζή, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Ιστορία ενός συνθήματος (1880-1930), εκδόσεις Πόλις, Αθήνα 2011, 361 σελ. - Παπαδημητρίου Δέσποινα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available