Andy Green, Εκπαίδευση & Συγκρότηση του Κράτους. Η ανάδυση των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Αγγλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ, επιστημ. επιμ.: Π.Γ. Κιμουρτζής, εισαγ.-μτφρ. Π.Γ. Κιμουρτζής & Γλ. Μανιώτη, εκδόσεις Gutenberg, Αθήνα 2010, 483 σελ. - Σταμέλος Γιώργος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available