Σωκράτης Κονιόρδος (επιμ.), Κοινωνικό Κεφάλαιο. Εμπιστοσύνη και Κοινωνία των Πολιτών, εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2010, 263 σελ. - Χάρδας Αναστάσιος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available