Μάρω Παντελίδου Μαλούτα, Πολιτική συμπεριφορά. Θεωρία, έρευνα και ελληνική πολιτική, Σαββάλας, Αθήνα 2012, 353 σελ - Λυριντζής Χρήστος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.