Καίτη Αρώνη-Τσίχλη, Αγροτικές εξεγέρσεις στην παλιά Ελλάδα 1833-1881, δεύτερη βελτιωμένη έκδοση, εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2009, 516 σελ - Παπαδημητρίου Δέσποινα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available