Janet Coleman & Paschalis M. Kitromilides (eds.), In the Footsteps of Herodotus. Towards European Political Thought «Il pensiero politico» Biblioteca αρ. 33, Leo S. Olschki, Φλωρεντία 2012, 206 σελ - Μουρτζίλας Δημήτριος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available