Δημήτρης Παπαδης, Αριστοτέλης Πολιτικά I, II, εκδόσεις Ζήτρος, Θεσσαλονίκη 2006, 539 σελ. - Μαγουλάς Χαράλαμπος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]