John Μ. Hobson, Οι ανατολικές ρίζες του δυτικού πολιτισμού, μτφρ: Μαρία-Αριάδνη Αλαβάνου, εκδόσεις Κέδρος, Αθήνα 2006, 423 σελ. - Χουλιαράς Αστέρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]