Τα πολιτικά κριτήρια για την προσχώρηση της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση: θεσμικές συνιστώσες - Παπακωνσταντίνου Απόστολος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]