Δύο κείμενα για τον Michel Foucault - Περεζούς Κώστας; Σωτηρόπουλος Δημήτρης Α. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Κ. Περεζούς: Michel Foucault, Για την υπεράσπιση της κοινωνίας Δ. Α. Σωτηρόπουλος: Το Υπουργείο Ιστορίας