Jean Meynaud, Οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, τόμ. Α’: 1946-1965, και τόμ. Β : Βασιλική εκτροπή και στρατιωτική δικτατορία, εκδόσεις Σαββάλας, Αθήνα 2002,654 σελ. και 737 σελ. - Πανταζόπουλος Ανδρέας (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]