Αυτοδιοικητικές εκλογές 2002: Αποκλίσεις, κόμματα και οι δύο «λογικές» των εκλογών - Μοσχονάς Γεράσιμος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]