Νίκος Μαραντζίδης, Γιασασίν Μιλλέτ, Ζήτω το Έθνος. Προσφυγιά, Κατοχή και Εμφύλιος: Εθνοτική ταυτότητα και πολιτική συμπεριφορά στους τουρκόφωνους ελληνορθόδοξους του Δυτικού Πόντου. Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Ηράκλειο 2001, 327 σελ. - Βερβενιώτη Τασούλα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]