Λαμπίρη-Δημάκη(επιμ.), Η Κοινωνιολογία στην Ελλάδα σήμερα: Η ολοκλήρωση της Τριλογίας, 1959-2000, εκδ. Παπαζήση, Αθήνα 2002. - Μωυσίδης Αντώνης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]