Νικηφόρος Διαμαντούρος, Πολιτισμικός δυϊσμός και πολιτική στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, μτφρ.: Δημήτρη Α. Σωτηρόπουλου, Αλεξάνδρεια, Αθήνα 2000, 160 σελ. - Καπετανγιάννης Βασίλης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]