Ε. Carr: Η Εικοσαετής Κρίση 1919-1939.Εισαγωγή στη μελέτη των Διεθνών Σχέσεων - Κ. Αρβανιτόπουλος, Π. Ήφαιστος: Ευρωατλαντικές σχέσεις - Ντάλης Σωτήρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]