Για το κομματικό σύστημα στη Μεταπολίτευση: Κριτικό σημείωμα - Ζαφειρόπουλος Κώστας; Μαραντζίδης Νίκος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]