Πανταζή Τερλεξή, Διευθυντικές ολιγαρχίες: γραφειοκρατία, κράτος, κοινωνική οργάνωση,εκδ. Παπαζήση, Αθήνα 1996, σ. 709. - Μπάλιας Στάθης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.