Herbert Dachs, κ.ά. (επιμ.), Handbuch des politischen Systems Österreichs. Die Zweite Republik, 3η έκδ., Manz, Βιέννη 1997, 955 σελ. Emmerich Talos, κ.ά. (επιμ.), Handbuch des politischen Systems Österreichs. Erste Republik 1918-1933, εκδ. Manz, Βιέννη 1995, 711 σελ. Volkmar Lauber (επιμ.), Contemporary Austrian Politics, Boulder, Westview Press, 1996, 289 σελ. - Μαυρογορδάτος Γ. Θ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.