Θεωρία διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση: Βιβλιογραφικό Δοκίμιο:Κjell Α. Eliassen (επιμ.), Foreign and Security Policy in the European Union, Sage, Λονδίνο 1998. , και John Peterson - Helene Sjursen (επιμ.), A Common Foreign Policy for Europe?, Routledge, Λονδίνο-Νέα Υόρκη 1998. - Φακιολάς Ευστάθιος Τ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.