Susan Woodward, Balkan Tragedy: Chaos and Dissolution After the Cold War, The Brookings Institution, Washington DC 1995, ix+536 σελ. - Βερέμης Θάνος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.