Ζιλ Λιποβετσκί , Το λυκόφως τον καθήκοντος. Η ανώδυνη ηθική των σύγχρονων δημοκρατικών καιρών. Πρόλ. Δ. Ποταμιάνος. Μτφρ. από τα γαλλικά [Le crépuscule du devoir. L’éthique indolore des nouveaux temps démocratiques] B. Μηγιάκη, Καστα- νιώτης, Αθήνα 1999, 325 σελ. - Κωνσταντακόπουλος Σταύρος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.