ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΣΗΦ, Η γηραιό σελήνη. Η βιομηχανία στην ελληνική οικονομία, 1830-1940, Εκδόσεις Θεμέλιο, σειρά: Ιστορική Βιβλιοθήκη, 1993. - Μάρκος Γιώργος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]