ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ - RONNIE WARRINGTON, Ο Λόγος του Νόμου, εκδ. Αλεξάνδρεια, Αθήνα 1994, και Justice Miscarried, εκδ. Harvester Wheatsheaf, Λονδίνο 1994. - Αριστοδήμου Μαρία (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]