Α. Γ. ΠΛΑΤΙΑΣ, Το Νέο Διεθνές Σύστημα: Ρεαλιστική Προσέγγιση Διεθνών Σχέσεων, Αθήνα, Παπαζήσης, 1995 - Παπασωτηρίου Χαράλαμπος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available