Π. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ - Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ, Οι Χάρτες και η Ευρώπη της Αυτοδιοίκησης, έκδοση ΤΕΔΚΝΑ, Αθήνα 1995,206 σελ. - Χλέπας Νικόλαος-Κομνηνός (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available