Η πρόσληψη και η αντιμετώπιση του «Άλλου» στη σημερινή Ελλάδα - Βούλγαρης Γ.; Δώδος Δ.; Καφετζής Π.; Λυριντζής X.; Μιχαλοπούλου Κ.; Νικολακόπουλος Η.; Σπουρδαλάκης Μ.; Τσουκαλάς Κ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά