ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ, Ευρώπη-Τουρκία, τόμ. 1, Αντανακλάσεις και διαθλάσεις. Η στρατηγική των κειμένων τόμ. 2, Ιδεολογία και ρητορεία. Οι αντιλήψεις των τουρκικών πολιτικών δυνάμεων για την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, 1975-1993, Αθήνα, Θεμέλιο, 1993,2 τόμοι. - Λέκκας Παντελής (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available