ΔΙΟΝΥΣΗ Γ. ΔΡΟΣΟΥ, Αγορά καί κράτος στον Adam Smith. Κριτική στην αναδρομική θεμελίωσπ του νεο-φιλελευθερισμον, εκδ. Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα-Επιστημονική Βιβλιοθήκη, Αθήνα 1994 - Μαραβέγιας Ναπολέων (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available