MICHEL WINOCK (επιμ.), Histoire de l’extreme droite en France, Seuil, Παρίσι 1993 - Παπαδημητρίου Δέσποινα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available