Οι ανθρωπολόγοι, οι ιστορικοί και οι «άλλοι» : με αφορμή το Διεθνές Συμπόσιο Αναθεωρήσεις του πολιτικού - Αγγελόπουλος, Γεώργιος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available