Τα κόμματα και το κομματικό σύστημα σήμερα : η διημερίδα «το νέο κομματικό τοπίο στην Ελλάδα» - Ρόρη, Λαμπρινή (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available