Ο ρόλος των νέων κρατών-μελών της Ε.Ε. στην εξέλιξη της κοινής αγροτικής πολιτικής : ορισμένες πρώτες εκτιμήσεις - Μαραβέγιας, Ναπολέων; Δούκας, Γιάννης; Λύκος, Μαρτίνος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.