Γιώργος Κρητικός, Έθνος και χώρος. Προσεγγίσεις στην ιστορική γεωγραφία της σύγχρονης Ευρώπης, εκδόσεις Μεταίχμιο, Αθήνα 2008, 439 σελ. - Ιωσηφίδης, Θεόδωρος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available