Σωτήρης Ρούσσος, Η κινούμενη άμμος της ηγεμονίας. Ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας στη Μέση Ανατολή και την Ευρασία, Μελάνι, Αθήνα 2008, 254 σελ. - Χρηστίδης, Γεώργιος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available