Θ. Π. Παπαθεοδώρου, Επιτηρούμενη δημοκρατία: η ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών στην κοινωνία της διακινδύνευσης, Βιβλιόραμα, Αθήνα 2009, 164 σελ. Ξ. I. Κοντιάδης, Ελλειμματική δημοκρατία. Κράτος και κόμματα στη σύγχρονη Ελλάδα, Αθήνα 2009, 286 σελ. - Πραβίτα, Μαρία-Ηλιάνα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available