Στέλλα Λαδή - Βασιλική Νταλάκου, Ανάλυση δημόσιας πολιτικής, εκδόσεις: Παπαζήση, Αθήνα 2011, 178 σελ. - Λεοντίτσης, Βασίλης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available