Μάνος Ματσαγγάνης, Η κοινωνική πολιτική σε δύσκολους καιρούς: οικονομική κρίση, δημοσιονομική λιτότητα και κοινωνική προστασία, εκδόσεις Κριτική, Αθήνα 2011, 231 σελ - Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Α. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available