Σωτήρης Ντάλης, Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η πολυμερής διαχείριση της παγκοσμιοποίησης. Ο πολυπολικός κόσμος, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ελληνική «απόκλιση», εκδόσεις Παπαζήση (σειρά Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική), Αθήνα 2012, 354 σελ. - Γούναρης, Γιάννης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available