Robert Cooper, Η Διάσπαση των Εθνών. Τάξη και Χάος στον 21ο αιώνα, Κέδρος, Αθήνα 2005, 255 αελ. - Χουλιαράς, Αστέρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]