Θοδωρής Πελάγίδης - Μιχάλης Μητσόπουλος, Ανάλυση της ελληνικής οικονομίας: Η προσοδοθηρία και οι μεταρρυθμίσεις, Εκδόσεις ΓΙαπαζήση/Κέντρο Θεσμικών Μεταρρυθμίσεων, Αθήνα 2006, 401 σελ. - Παγουλάτος, Γιώργος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]