Αλέξανδρος Α. Χρυσής, Εισαγωγή στην Κοινωνική Φιλοσοφία του Διαφωτισμού, Κριτική, Αθήνα 2002, 168 σελ. - Σιακαντάρης, Γιώργος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]