Minas Samatas, Surveillance in Greece: From Anticommunist to Consumer Surveillance [Η παρακολούθηση στην Ελλάδα: από την αντι-κομμουνιστική στην παρακολούθηση των καταναλωτών], Pella Publishing Co., Νέα Υόρκη 2004, 224 σελ. - Κουτσούκης, Κλεομένης; Ψύλλας, Δημήτρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]