Δημήτρης Α. Σωτηρόπουλος, Αστέρης Χουλιαράς, Σωτηρης Ρούσσος, Παντελής Σκλιας, Ο Τρίτος Κόσμος. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία, διεθνείς σχέσεις, εκδόσεις Παπαζήσης, Αθήνα 2005, 357 σελ. - Παναγιωτόπουλος, Παναγής (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]