Το γερμανικό κομματικό σύστημα μετά τις εκλογές της 18ης Σεπτεμβρίου 2005: συνέχεια και ρήξεις - Γεωργιάδου, Βασιλική (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]