Γιώργος Τσεμπελής, Εμφωλευμένα παίγνια. Η ορθολογική επιλογή στη συγκριτική πολιτική, μτφρ.: Παναγιώτης Νάνος, εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2004, 413 σελ. - Αλεξόπουλος, Άρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
ελλην. έκδοση του: G. Tsebelis, Nested Games: Rational Choice in Comparative Politics, University of California Press, Berkeley 1990).