Παναγιώτης Ευαγγελόπουλος, Περιουσία και αγορά, το δίπτυχο της ελευθερίας, Παπαζήσης, Αθήνα 2000. - Καζάκος, Πάνος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]