Κουέντιν Σκίννερ, Η Ελευθερία προτιμότερη από τον Φιλελευθερισμό, εκδόσεις Ινστιτούτο του Βιβλίου-Α. Καρδαμίτσα, Αθήνα 2002, 141 σελ - Μαγκλάρας, Βασίλειος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]